Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını omurga yer, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya doğruca ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı sondaj geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde bulunan insanoğluın ve öbür zindeların yangın veya rastgele bir acil gidiş sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, strüktürlması zorunlu, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında makam almaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum tuzakır.

Mesafeç otopark yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında bapyla Beyazıt alanını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Gürbüz Komutan ve ekibine teşekkürler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Yangın Kapısı Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page